Gå till kassan »
Grå pil ned Gul pil ned Grå pil höger Gul pil höger Stäng Meny

Webb för alla plattformar

Alltid 100% unikt
Behöver ditt företag en ny webbplats eller annat verktyg för webben?

Anlita Sweden MI för att bygga din webbplats!

Vår vision om utveckling

När vi utvecklar webbtjänster har vi alltid knivspetsen mot en innovativ, kreativ och framförallt unik lösning. Ingen webbplats eller tjänst vi skapar är därför den andre lik. Vår vision är att alla kunder ska vara mer än nöjda.

Vi ser alltid till att hitta en lösning som passar er oavsett omfattning av ert projekt. Alltid till ett marknadsmässigt bra pris. Vi är noga med att varje del i utvecklingsflödet blir så effektiv som möjlig, vilket sänker slutpriset.

Oberoende av plattform

Oavsett vilken plattform du eller dina kunder befinner sig på - bygger vi alltid webbtjänster som fungerar i alla miljöer. Vi ser alltid till att tjänsten testas i alla stora & kända plattformar och enheter innan vi levererar den.

När vi bygger och utvecklar webbsidor och webbtjänster arbetar vi alltid med både Mac och PC samt en rad olika mobila enheter för att säkerställa att tjänsten fungerar likvärdigt i alla enheter.


Webbutveckling för alla enheter

Tekniska lösningar


Vi erbjuder tekniska lösningar som passar alla. Allt från privatpersoner eller egenföretagare med låg budget till storföretag med stort behov av säkerhet och noggrannhet. Vi anpassar och skräddarsyr alla webbprojekt.

Från idé till verklighet

Vi är med er från första stund och håller i projektets alla trådar för att sätta oss in i ert projekt och säkerställa att vi siktar mot samma mål samt att den slutgiltiga leveransen verkligen blir som ni hade tänkt er från början.

Teknisk trygghet

Alla våra webbplatser och webbtjänster vi bygger ska fungera likvärdigt oavsett varifrån användaren surfar. Mobilt eller från stationär dator spelar ingen roll då vi alltid bygger responsivt. Innan produkten levereras testas och optimeras webbplatsen för att ge bästa möjliga användarupplevelse.

Kundens upplevelse

Att slutkunden upplever en snabb laddningstid, får tydlig information om hur navigering av webbplatsen fungerar oavsett enhet eller webbläsare är de viktigaste faktorerna vi alltid tar hänsyn till när vi bygger er webbplats.

Våra webbplatser byggs normalt i vårt egenutvecklade CMS, men vi har lika stor erfarenhet och kunskap om t.ex. Wordpress, där vi också erbjuder vårt egenutvecklade tema med inbyggd säkerhet och logik för säkerhet.

Egenutvecklad kontrollpanel

Man ska inte underskatta värdet av en effektiv och lättnavigerad kontrollpanel för webbplatsen eller tjänsten. Därför har vi en egenutvecklad kontrollpanel som vi lätt kan anpassa efter behov.

Drift och underhåll

Vi vet att tid betyder pengar och vikten av att underhåll sköts på rätt sätt. Därför erbjuder vi alla våra kunder möjligheten att också sköta drift och underhåll av webbplatsen/tjänsten. Har du behov av en webbredaktör, copywriter eller liknande har vi även möjlighet att hjälpa till med detta.

Låter det bra? Vill du veta mer?

Kontakt oss gärna! Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller mail. Att diskutera fram en lösning med oss är det enklast sättet att ta reda på vilket sätt som är det mest praktiska att genomföra det på.